Dette bildet fikk følelsene fram hos «Kobra» – i dag tror han på cupbragd

- Jeg kunne sagt så mye om Tromsø og TIL. Klubben og byen vil alltid være i hjertet mitt. Det forandret livet mitt på så mange måter, sier Zdenek Ondrasek.

Den kompromissløse spissen ble kjapt en profil for historiebøkene på Alfheim da han ble toppscorer i eliteserien allerede i hans første sesong. Han takket av sin TIL-karriere med å senke Bodø/Glimt med to scoringer i thrilleren i fjor høst – kampen som sikret «Gutan» fornyet Tippeliga-kontrakt.

- Det var en ubeskrivelig atmosfære den kampen. Vi snudde fra 0-1 til 3-1. Jeg husker at etter sluttsignalet gikk skjønte jeg nesten hva som hadde skjedd – jeg ante ikke hva jeg skulle gjøre – det var kun ren lykke, mimrer Zdenek Ondrasek.


Zdenek Ondrasek berger her plassen til Tromsø IL i fjor. 

Han spiller i dag i den polske toppklubben Wisla Krakow, men følger fortsatt nøye med hva som skjer på Alfheim. Og tror «Gutan» berger plassen - og har mulighet til cupbragd. 

Kjøp billetter til cupkampen her!

- Jeg vil alltid følge Tromsø, og var spesielt fornøyd med derby-seieren over Glimt. Jeg så laget når jeg besøkte Tromsø i mai, og tror laget er sterkt nok til å avslutte på topp 10 på tabellen. Cupen er veldig spesiell i Norge, og vi alle vet at alt kan skje dersom du spiller foran fullsatte tribuner, sier «Kobra» - og sikter til dagens kvartfinale i cupen mot RBK onsdag – på Alfheim.


Fulle tribuner: Alfheim går mot utsolgt i kveld.

Kjøp billetter til cupkampen her!

I Polen er Wisla inne i en tøff periode, og Ondrasek sliter med et vondt kne, men er friskmeldt foran morgendagens seriekamp.

- Vi skal kjempe oss tilbake i flyten, det kan jeg love. Livet utenfor banen her er veldig bra. Krakow er en nydelig by, og bare 550 kilometer fra hjemplassen min – så jeg kan besøke familien min ofte, forteller spissen.

Avslutningsvis kommer den tidligere Alfheim-helten med en siste oppfordring til Tromsø:

- Jeg vil bare si at jeg ønsker dere alt det beste, og ikke glem «Kobra» - fordi «Kobra» vil aldri glemme dere. Takk igjen, Tromsø. 

21.9 2016 14:24

#VifyllerAlfheim

#VifyllerAlfheim er en kampanje i samarbeid mellom TIL og NordlysLAB - i håp om å gjenskape den atmosfæren og intimiteten Alfheim var kjent for, og som gjorde «Fort Alfheim» til en av mest fryktede stadion å gjeste. 

Vil du være TILs 12. mann? Kjøp din billett her. 

#VifyllerAlfheim.