Herjedalskjøkken. Foto: Ole Åsheim, NordlysLAB

Spis frokost i ditt gamle kjøkken – og middag i ditt nye!

Hemmeligheten bak metoden som gir deg nytt kjøkken på dagen. 


Frisk opp med nye håndtak.

Drømmer du om nytt kjøkken? Det trenger verken å være kostbart eller kreve mye tid! 

Har du hørt om «Herjedalsmetoden»?

Herjedalskjøkken har siden oppstarten i 1995 produsert over 70.000 kjøkken.

Selskapet har spesialisert seg på å gjenbruke ditt gamle kjøkken til å skape et nytt og moderne kjøkken i løpet av kort tid, og i tillegg til en mye rimeligere penge enn et fullstendig nytt kjøkken.

Smidig

Mange blir overrasket over hvor mye det går an å gjøre og samtidig beholde de originale kjøkkenstammene.

Men også hvor raskt og smidig det er – fra det gamle demonteres og du tar beslutningen om design og funksjon, til det at du kan spise middag i ditt nye.

I tillegg er også Herjedalsmetoden miljøsnill. Det føles ekstra bra i magen å spise i et nytt kjøkken – med følelsen og funksjonen man er ute etter – samtidig som du har skånet miljøet.

1-2-3

«Herjedalsmetoden» er enkel og strukturen er som regel lik.

Her er metoden på 1-2-3.

  1. En kjøkkenekspert tar en kaffe med deg i ditt kjøkken og hjelper deg med beslutningen.

  2. Måltilpassede skuffefronter og dører produseres i Herjedalskjøkken fabrikker.

  3. Våre håndverkere monterer ditt nye kjøkken på dine eksisterende skrog - på bare en dag!

Besøk oss på Boligmessa

Herjedalskjøkken er tilstede under Boligmessa i Tromsø 4. – 6. november. Besøk oss for å få vite mer om våre løsninger.

Les mer om «Herjedalsmetoden» her.


Nytt kjøkken er enklere enn du tror.

 

4.11 2016 14:37