Denne utsikten kan bli din

Tromsøs kanskje flotteste boligprosjekt gjennom tidene – Bjerkaker Sjøpark – åpner snart for salg. 450 har allerede meldt sin interesse, så det kan være smart å bestemme seg raskt.

Bjerkaker Sjøpark har fått mye oppmerksomhet siden prosjektet ble offentliggjort tidligere i år. Utbyggere og Tromsø kommune går for første gang sammen om å skape et ”nytt Telegrafbukta” til byens befolkning – nærmere sentrum. Sjøparken ved sundet får egen strand, brygge og et stort parkområde til rekreasjon og lek. Parken skal etter planen knyttes til sentrum med en egen kyststi, som fortsetter helt til Sydspissen.

Beliggenhet først

Litt tilbaketrukket fra sjøparken bygger Barlindhaug Eiendom og Miliarium Bolig leiligheter de mener blir noe helt utenom det vanlige til byen befolkning.

– Da vi begynte å jobbe med arkitekten og landskapsarkitekten, ønsket vi å skape en helhet og integrasjon mellom havet, sjøparken, bebyggelsen og hagen rundt. Bebyggelsen er plassert slik at flest mulig opplever en umiddelbar nærhet og utsikt til sundet fra leiligheten, samtidig som bebyggelsen og hagen skaper lune og private soner rundt leilighetene, forteller Trond Petter Robertsen, daglig leder i Bjerkaker Sjøpark.

Halvparten av leilighetene får egne innglassede balkonger, noe som vil forlenge opplevelsen av det polare lyset utover høsten og naturen som våkner til liv om våren langs sundet sørover mot Malangen.

Premium leiligheter

Et annet viktig poeng for utbygger er å skape leiligheter som ikke kompromisser på noen områder.

– Vi retter oss mot flere aldersgrupper, både førstegangsetablerere, familier og godt voksne. Dette er prosjektet for de  som har et bevisst forhold til hvordan de skal bo og ha det rundt seg. Her skal man bo i kanskje 20-30 år, og da må alt være premium, fra nydelig hage og inngangsparti, garasje i kjeller med heis, oppvarmede gangstier, vannbåren varme og egen gjesteleilighet. Vi legger til og med opp til fleksibilitet i leilighetene slik at du har mulighet til å kjøpe egen hybel tilknyttet leiligheten, enten for utleie, eller for større barn som fortsatt bor hjemme. Vi ønsker å gi kjøperne fleksibilitet til å kunne tilpasse leilighetsvalget etter eget behov, forteller Robertsen.

Leter du etter et boligprosjekthelt utenom det vanlige, anbefaler han at du registrerer deg på bjerkakersjopark.no, slik at du får tilsendt all informasjon du trenger.

23.11 2016 15:50